Wandelaars…..
Zoek je iets over de start, routes of defilé, dan kijk je onder programma. Kijk vooral even bij de historie en de foto's, misschien sta je er ook op of herken je je vriendjes.

Verkeersregelaars
Ben je verkeersregelaar en wil je informatie hebben over de indeling, planning en dergelijke, ga dan naar de organisatiepagina en kijk onder verkeersregelaars.

 

Avondvierdaagse 2019

Let op! In 2019 lopen we van Dinsdag tot en met Vrijdag!

De start en finish zal bij de Hollandse kade zijn.

Op de laatste avond (Vrijdag 24 mei 2019) worden de kinderen bij de "derde brug" binnengehaald door de Abcouder Harmonie. De Abcouder Harmonie loopt met de kinderen het laatste stuk naar de Hollandse Kade. Hier wordt ook de "Sociaal Bokaal" uitgereikt.

Als alle kinderen binnen zijn bij de Hollandse Kade zal de Abcouder Harmonie nog extra muziek ten gehore brengen. De scholen kunnen de medailles dan ook uitreiken (sommige scholen doen dat de volgende dag).

De plaatselijke middenstand heeft voor alle kinderen iets lekkers verzorgd voor tijdens de wandeling.

Voor de kinderen is het ieder jaar weer een feest en zo willen we het ook graag houden! Voor de scholen is het een week van aanpassen en snel schakelen als er veranderingen in het programma zijn.

Vanaf 2019 doen we een proef van twee jaar door de Avondvierdaagse te starten op dinsdag in plaats van maandag. De laatste dag wordt dan vanzelfsprekend vrijdag in plaats van donderdag.

37ste 2019 - dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei
38ste 2020 - dinsdag 12 mei t/m vrijdag 15 mei